top of page

BOUTIQUE PENTHOUSE

The Finished Project:

The brief for this project was dark maximalism without the clutter.

 

"We want to feel like we are walking into an exclusive nightclub"

Entrance Hall
Entrance Hall
Entance Hall
Bespoke Sofa

Maximalist Living Area

Open Plan Room
Open Plan Room
Open Plan Room
Open Plan Area

Office corner

Dining Area
Home Corner Office
Home Corner Office
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom
Main Bedroom Wardrobe
En-suite
En-suite
En-suite
Bespoke Ottoman Chaise
Balcony
Balcony
Balcony
Guest Bedroom
Guest Bedroom
Guest Bedroom
Guest Bedroom

bespoke bed

Bathroom
Bathroom
Bathroom
Bathroom

The Designs:

Before:

bottom of page